Transport Agabaritic Constanta

Transport utilaje pe trailer

Societatea S.C Lucru Cu Utilaje S.R.L ofera clientilor servicii de transport agabaritic, in conditii de maxima siguranta si cu personal cu experienta in acest domeniu.

Detinem in parcul auto propriu un Trailer Volvo dotat cu rampi 24, dimensiuni: 2.5x12 m, cu care putem efectua transporturi de utilaje grele sau containere.

Transport macara

Va stam la dispozitie cu logistica si personalul necesar pentru ca bunurile sau utilajele dvs. sa ajunga in timp util si in stare perfecta de functionare la destinatie.

Transport camion

Indiferent daca este vorba de un transport macara sau transport camion, suntem siguri ca personalul si utilajele noastre va vor oferi satisfactia lucrului bine facut.

Portofoliu de lucrari

utilaje de inchiriat in judetul Constanta utilaje de inchiriat in judetul Constanta utilaje de inchiriat in judetul Constanta utilaje de inchiriat in judetul Constanta utilaje de inchiriat in judetul Constanta utilaje de inchiriat in judetul Constanta utilaje de inchiriat in judetul Constanta utilaje de inchiriat in judetul Constanta utilaje de inchiriat in judetul Constanta

 

Ne gasesti si pe Facebook